UK Vintage Radio Repair and Restoration Powered By Google Custom Search Vintage Radio Service Data

Go Back   UK Vintage Radio Repair and Restoration Discussion Forum > Specific Vintage Equipment > Vintage Audio (record players, hi-fi etc)

Notices

Vintage Audio (record players, hi-fi etc) Amplifiers, speakers, gramophones and other audio equipment.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 7th Dec 2017, 11:17 am   #1
Andy_Clarke
Tetrode
 
Join Date: Feb 2010
Location: Oxfordshire, UK.
Posts: 64
Default Philips 'UFO' 303 intermittent problem

I've one of these 'UFO' record players with an intermittent amp problem. Most of the time it works fine, occasionally, when turning it on there's no output apart from a slight hum/static. A sharp tap on the metal mounting frame/heatsink will usually bring it back to life.

Typically it's fine at the moment and has been for the last few days...

Ideas on where to look for the cause appreciated!

Schematic from inside the player attached.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Philips_303_UFO.jpg
Views:	46
Size:	83.0 KB
ID:	153552  
Andy_Clarke is offline  
Closed Thread

Thread Tools



All times are GMT +1. The time now is 4:11 pm.


All information and advice on this forum is subject to the WARNING AND DISCLAIMER located at https://www.vintage-radio.net/rules.html.
Failure to heed this warning may result in death or serious injury to yourself and/or others.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2002 - 2018, Paul Stenning.